De koning onder de mac’s. De Apple Mac Pro. Je kan er niet omheen, maar deze machine heeft werkelijk alles! Zeker voor jou als professional. Een enorm krachtige machine waarmee jij heel snel videobeelden kan renderen, of honderden instrumenten tegelijkertijd virtueel laten spelen. Deze Apple Mac Pro kan alles. Enige minpunt is de nieuwwaarde van de Apple Mac Pro. Maar daarom is een tweedehands Apple Mac pro juist een goede optie.

 

Zelfde mogelijkheden voor een mindere prijs

Een tweedehands, refurbished Apple Mac Pro biedt jou de gelegenheid om voor een betaalbare prijs te beschikken over deze stoere kanjer. De nieuwprijs is voor velen een flink struikelblok. Natuurlijk weet je dat Apple in het hoge segment zit, maar daarom is het fijn dat je het goedkoper kan krijgen.

Zonder dat je het risico loopt dat je genept wordt en een kat in de zak hebt gekocht. Want dat zou zonde zijn toch?

Goed nagekeken voor verkoop

Een tweedehands refurbished Apple Mac Pro is goed nagekeken voordat hij de verkoop in gaat. Een gecertificeerde Apple-specialist loopt de Mac Pro op een aantal punten na. Je kunt er dus zeker van zijn dat je geen rotzooi koopt.

Dat wil zeggen dat jouw Apple Mac Pro grondig is getest en waar nodig zijn onderdelen van de Apple Mac Pro vervangen. Ook krijg je standaard 2 jaar garantie op de Apple Mac Pro. Dit houdt in dat als er in die 2 jaar iets gebeurt met de hardware van jouw Apple Mac Pro dat dit volledig kosteloos gerepareerd zal worden.

Alleen al daarom is een refurbished Apple Mac Pro beter dan een tweedehands kopen via een particulier. Je krijgt dezelfde garantievoorwaarden als voor een nieuwe Apple Mac Pro alleen dan voor vele euro’s minder. Als dat niet interessant klinkt?

Refurbished status

Hoe weet je op voorhand wat je koopt? En hoe weet je zeker dat je niet een flink gedeukte Apple Mac Pro koopt? Dit is heel simpel, elk product op de website wordt geclassificeerd naar de staat waarin het product verkeerd.

Zo goed als nieuw wil zeggen dat de Apple Mac Pro bijna niet van een nieuwe te onderscheiden is. Dus geen zichtbare tot lichte gebruikerssporen.

Licht gebruikt houdt in dat lichte gebruikerssporen te vinden zijn. Kleine zichtbare krasjes of een deukje in de behuizing. Of er zijn kleine krasjes op het scherm, amper zichtbaar.

Zichtbaar gebruikt wil zeggen dat er duidelijk beschadigingen zijn. Diepe krassen of deuken, vaak op de hoeken. Krassen in het scherm, zichtbaar maar die niet de functie van het scherm belemmeren. Voor alle refurbished Apple Mac Pro geldt dat ze 100% technisch in orde zijn. Anders worden ze namelijk niet verkocht.

Nu bestellen, morgen in huis

Altijd fijn om te weten dat als je een aankoop doet dat je daar niet onnodig lang op hoeft te wachten. Alle modellen op de website zijn op voorraad dus het is gegarandeerd dat als jij bestelt voor 22:00 jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden word.