De juiste tas voor jouw beroep

Tassen zijn niet alleen praktisch maar ze maken ook je look af. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor dames maar zeker ook voor de heren. Ben jij op zoek naar een mooie werk tas heren of een laptoptas 17 inch voor heren? Vooral heren tassen in een zwarte uitvoering zijn nu erg in de mode.

Er zijn verschillende mooie merken tassen te vinden, zowel voor de heren als voor de dames. Van schoudertassen tot laptoptassen en van koffers tot aan rugzakken. Je kan ze in verschillende kleuren kopen. Denk hierbij aan mooi bruin, cognac of zwart.

In dit artikel gaan we het hebben over verschillende soorten tassen voor heren. Ga je voor een echt merk of kijk je naar de kwaliteit in het algemeen. De prijs van een tas van een echt merk kan soms heel pittig zijn, maar soms kan je profiteren van de sale en kan je de tas toch aanschaffen.

Leren aktetas

Een aktetas in zwart of donkerbruin is al tijden een echte klassieker. Het is de ideale werk tas voor in een zakelijke omgeving, een chiquere herentas bestaat er niet. Oorspronkelijk droeg men een aktetas altijd in de hand en was de tas bestemd voor paperassen. De moderne versies hebben ook een laptopvak waar je je laptop in kan opbergen. Niemand kan meer zonder een laptop tegenwoordig. Hou er wel rekening mee dat een tas een stuk zwaarder wordt met een laptop erin. Je zou een aktetas met een schouderhengsel kunnen kopen zodat je hem over je schouder kan dragen om niet de hele tijd met een zware tas in je hand te moeten lopen.

Cowboys bag

Hou je het liever casual? Wellicht is de cowboys bag dan iets voor jou! Deze tas kan je dragen zoals een heren schoudertas waardoor je je handen lekker vrij hebt. Deze tas heeft een leuke nonchalante stijl en kan je bijna bij alle kleding combineren. Of je nu naar een zakenrelatie moet en je draagt een pak, of als je casual kleding draagt, een cowboys bag staat er leuk bij. Deze tas is ook groot genoeg om als laptoptas te dienen. Je houdt voldoende ruimte over om ook andere spullen mee te nemen zoals een lunchbox en boeken.

Rugzak, schooltas of koffer

Ben je op zoek naar een tas waar je veel spullen in kwijt kan? Een ouderwetse schooltas van leder is ook erg leuk om te dragen en staat bij bijna iedere outfit. Het is een stoere tas die je genoeg ruimte biedt om je laptop en andere spullen in op te bergen. Je ziet ook steeds vaker dat mannen een kleine koffer gebruiken om hun spullen mee te nemen naar het werk. Het handige daarvan is dat je hem achter je aan kan rollen door het lange handvat en de wieltjes aan de onderkant.

Ben je op zoek naar een ander soort tas zoals een bijzondere rugzak voor mannen? Je hebt deze tassen tegenwoordig gemaakt van allerlei soorten materiaal zoals stof, kunstleder en leder. Een mooie rugzak moet stevig zijn en groot genoeg zijn om je laptop in op te bergen. Kies een rugzak niet te klein want als je naar je werk moet neem je vast ook je lunchbox en andere dingen mee. Het is niet fijn als je dit niet meer kwijt kan in de rugzak. Meet daarom voordat je een rugzak koopt je laptop op en hou ook rekening met de dikte van de laptop.

We hebben een aantal tassen voor mannen besproken in dit artikel. Ben je op zoek naar een ander tas dan moet je beslist een kijkje nemen op de site van The Bagstore. Hier vind je nog meer super trendy mannentassen.