Als geen ander kun je bij Coating Vloer & Company kiezen uit alleen de beste vloercoating. Zoals de gietvloer dat is voor bij je thuis, zo is vloercoating het helemaal voor bedrijven – en zeker voor de voedingsmiddelenbranche. Met vloercoating van Coating Vloer & Company kies je een vloer die zeer functioneel is én talloze voordelen biedt. Bovendien betaal je bij deze specialist nooit te veel. De vloeren worden namelijk tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verkocht.

Vloercoating zie je vaker en vaker terug in bedrijven

Of het nou gaat om supermarkten, kantoren, magazijnen, productieruimtes of garages, met vloercoating heb je steeds de best denkbare vloer liggen. Vloercoating is volledig naadloos en slijtvast. De vloer is daarnaast prima bestand tegen chemicaliën. De vloer is door het ontbreken van naden en voegen steeds gemakkelijk schoon te houden. Vuil krijgt geen enkele kans zich op te hopen op de vloer. De toplaag, die je goed schoon kunt houden, is vloeistofdicht. Zo blijven ook gevreesde schimmels uit.

Een vloer van geringe dikte

Koop je bij Coating Vloer & Company een vloercoating, dan koop je een vloer van geringe dikte. Vaak is de vloer slechts tussen de 0,2 en 0,5 millimeter dik. Ondanks dat is toch sprake van een zeer sterke vloer, hetgeen alles te maken heeft met de samenstelling van het materiaal. Vloercoating is doorgaans van epoxy, een kunsthars soort. Kunsthars is zeer sterk. Nog een voordeel van vloercoating is dat je het gemakkelijk kunt laten leggen over een nog liggende vloer. Dit ook vanwege de geringe dikte.

Bij de mensen thuis wint de gietvloer nadrukkelijk terrein

Waar bedrijven vooral voor vloercoating kiezen tegenwoordig, kiezen de mensen thuis steeds meer voor gietvloeren. Wat voor vloercoating geldt, geldt voor het grootste deel ook voor de gietvloer. Koop je een gietvloer, dan koop je een onderhoudsvriendelijke en zeer eigentijdse vloer, die ook al volledig naadloos is. Net als voor vloercoating geldt, is ook de gietvloer in heel veel kleuren beschikbaar en net als vloercoating is ook de gietvloer naadloos.

De vloer is gemakkelijk schoon te houden

Om die reden wordt de gietvloer ook wel de ideale vloer genoemd voor gezinnen met kids en dieren. Omdat in dat geval de vloer eerder vuil wordt, maar gemakkelijk schoon te maken is, is het een kindvriendelijke vloer. Met een dweil en een stofzuiger zorg je dat de vloer steeds snel weer schoon is. De vloer werkt vuilafstotend en is hypoallergeen. Dat is goed nieuws voor mensen die te kampen hebben met bijvoorbeeld hooikoorts.

Een beton cire vloer is een unieke vloer

Behalve vloercoating en de gietvloer, heb je in het verlengde van deze vloeren ook nog de beton cire vloer. Koop je een beton cire vloer, dan koop je altijd een unieke vloer die eveneens kras- en slijtvast is en ook vloeistofdicht en vuilafstotend is. Ook beton cire is antibacterieel en in heel erg veel verschillende kleuren beschikbaar. Beton cire biedt je net als vloercoating en de gietvloer comfort en gemak. Bovendien gaat het om zeer functionele vloeren. Slechts zelden wist een vloer deze kenmerken op zo’n goede wijze te combineren.