De meest handige en goedkope manier om je privacy te bewaken. Soms is heeft het heel wat voeten in aarde om je gegevens te beveiligen en soms is het heel erg makkelijk. Dit laatste is het geval met webcam blocker en webcam covers. Deze makkelijke en goedkope artikelen zorgen ervoor dat je je webcam kunt afschermen en dat er geen hackers je kunnen zien en informatie van je kunnen krijgen.

 

Een webcamblocker is geschikt voor meerdere apparaten. Het betreft apparaten die een camera hebben zoals de volgende apparaten:

  1. desktop computer
  2. laptop
  3. tablet
  4. smartphone
  5. smart televisie

 

De doelmatige en handige webcamcovers zorgen ervoor dat criminelen niet bij uw camera kunnen en daardoor ook geen informatie zo kunnen inwinnen over u of uw familie of medewerkers.


 

wbpJwBc5mnW0OE2MWYFCyA2Qg_28Az4ABgobOOF_sH-NuIe_oRlIUafEOCY_QXLNTskTTdYUyMqjplnB0L3RS5F0GhuYvZiIgScw8Jqp0602q_dfiQmWN4spphUj66gF1kzczYSX

Webcamcover met logo

Een webcamcover is een klein, simpel en vernuftig relatiegeschenk waarmee is als bedrijf laat zien dat je veiligheid hoog in het vaandel hebt staan. Daarnaast is dit een item dat we goed kunnen bedrukken met uw logo of naam. Als uw klanten deze webcam op hun laptop, pc of smartphone plakken, zullen ze dagelijks uw naam of logo zien. Dat is toch de perfecte manier om aan uw naamsbekendheid te werken. Ze zullen uw naam nu niet zo snel vergeten. Daarnaast is de webcamcover voordelig geprijsd, en plat en licht in gewicht zodat je de webcamblocker goed kunt opsturen zonder grote kosten.

In een tijd waarin privacy een gevoelig item is en criminelen steeds vaker via de digitale snelweg werken is het zaak om je eigen gegevens goed te beschermen. Bijna iedereen heeft wel een computer, tablet of smartphone en de doelgroep is dan ook zeer groot. Je klanten zullen blij zijn met de webcam cover.
Webcamblockers zijn een heel handig promotioneel artikel of relatiegeschenk die voor veel doeleinden en doelgroepen inzetbaar is. Denk aan bijvoorbeeld open dagen van scholen en universiteiten, computer cursussen en meer.

P2onuS0DUS8vl0k_q6X1SOZkOlrgvh6qQwKrRQWQ2gsEaNz-ujiAcPQv9g7Kpyc4HfkUoaeIOZ9ja2qxmAgjDC7VW-Z5JD17jSvLs6Ufy_sVtU_TGJnWkClUE97TUjMuAk5kIAIx

Wilt u meer informatie over onze webcamcovers neem dan een kijkje op onze website www.relatiegeschenk4you.nl of neem contact op met ons. Dat kan via de telefoon 0546-433120 of via een mailtje [email protected]