Ben jij op zoek naar een nieuw dekbedovertrek? Bij textielhuisonline.nl heb je de een ruime keuze.

Bekijk de overtrekken die jouw slaapkamer kunnen verfraaien en kunnen bijdragen aan een prettige, intieme sfeer in jouw slaapkamer. Weet je nog niet precies welke sfeer bij jou past? Blader door de verschillende categorieën en maak gebruik van onze handige filters.

Soms zit het verschil tussen een comfortabele nacht en een rusteloze nacht in het dekbed. De juiste combinatie van goed beddengoed kan een goede nachtrust maken of breken.

Voordelen van een dekbedovertrek

Dekbedovertrekken behouden de netheid van het vaak moeilijk en duur te reinigen binnendekbed. Omdat dekbedovertrekken gemakkelijk te openen zijn via knopen, stropdassen of een rits, kun je de hoes eraf schuiven, wassen en snel vervangen.

Bovendien zorgen dekbedovertrekken voor extra sfeer in je slaapkamer. Bij textielhuisonline.nl vind je een ruim assortiment dekbedovertrekken in verschillende kleuren, prints en afmetingen.

Een dekbedovertrek kiezen

Dekbedkleuren van hoge kwaliteit zijn meestal katoen met een draadtelling van ongeveer 300 draden per vierkante inch stof. Een lagere draadtelling resulteert in een grof, oncomfortabel dekbedovertrek dat niet bestand is tegen slijtage.

Een goede keuze zijn onze katoenen dekbedovertrekken met bijpassende kussenhoezen in katoensatijn, verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Koop bijpassende hoeslakens, plaids en sierkussens om de look compleet te maken.