Het zoeken naar een nieuwe webhosting provider voor jouw nieuwe website kan voelen als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Bij deze zoektocht is het belangrijk om gebruik te maken van vergelijkingssites en recente reviews van klanten goed door te lezen. De hoeveelheid reviews maakt niet zoveel uit, de kwaliteit van de reviews wel. 

Zo zie je dat WebOké geen heel groot aantal reviews heeft, maar wel vrijwel alleen maar positieve reviews. WebOké biedt webhosting producten aan voor alle budgetten en alle types websites. Er wordt webhosting aangeboden, maar je kunt hier ook je nieuwe domeinnaam checken om te kijken of deze nog vrij is en vervolgens te registreren.
Domeinregistratie zit bij WebOké vol met functies. Zo kun je de DNS beheren, email doorsturingen en domein doorsturingen aanmaken zonder dat je hier een webhostingpakket voor nodig hebt.

Voordat je een keuze maakt dien je de webhosting pakketten van verschillende providers altijd goed met elkaar te vergelijken. Bij een dergelijke vergelijking zie je dat webhosting bij WebOké eigenlijk altijd de beste keuze is.