De Kerst Mystery Goodiebag van It’s Beautiful: Hét ultieme (Kerst) cadeau voor vrouwen! 
Wil je iets leuks, unieks, spannends, van grote waarde voor weinig geld cadeau doen? Of zoek je nog iets als cadeautje voor “erbij”? En is het ook nog bedoeld voor een vrouw, die van sieraden houdt? Dan heeft Juwelier It’s Beautiful hét ultieme cadeau voor jou (en eigenlijk is het speciaal uitgezocht voor Kerst, maar je kunt het natuurlijk ook op een nader moment cadeau doen): De Kerst Mystery Goodiebag! 

Kerst Goodiebag t.w.v. € 60,- euro!

Kerst Mystery Goodiebag

Leuk (Kerst)cadeau, speciaal voor vrouwen 
Wanneer u op zoek bent naar een leuke verrassing voor uw moeder, vrouw, vriendin, dochter of partner, denk dan hier eens aan: De Kerst Mystery Goodiebag van It’s Beautiful.

Wat kost het en hoeveel bedraagt de waarde? 
Al voor € 20,00 koopt u deze Kerst Mystery Goodiebag, die voor ten minste € 60,00 aan waarde bevat. De inhoud van de Kerst Mystery Goodiebag bestaat uit verschillende sieraden, waardebonnen en een leuke Kerst accessoire. Er is bewust voor gekozen om geen ringen in de goodiebags te doen, zodat de sieraden door iedere vrouw gedragen kunnen worden.

Kan ik meerdere Kerst Mystery Goodiebags kopen? 
Iedere Kerst Mystery Goodiebag is anders qua inhoud en 1 op de 25 bevat bovendien een dames horloge van het merk Tommy Hilfiger met een waarde van ten minste € 159,00! Natuurlijk kunt u zoveel goodiebags kopen als u wilt, maar op=op. Er is maar een beperkt aantal Kerst Mystery Goodiebags, dus wees er snel bij! >>